XANSYS Forum Index
    Register    

FAQ    Search    Memberlist    Usergroups    SmartFeedSmartFeed    Profile    Log in
[WB] [STRUCT] Mesh disappears when zoomed in
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    XANSYS Forum Index -> XANSYS
Author Message
andrew.kelly
User


Joined: 06 Mar 2012
Posts: 243
Location: Columbus, OH

PostPosted: Tue Jun 30, 2015 8:52 am  Reply with quote

Using Mechanical V16.1, Windows 7 on a Dell M4800 with AMD FirePro M5100. I'm using "switchable graphics" where the computer uses the built-in Intel graphics chip for most applications, only running the AMD graphics chip when needed. I've manually configured the AMD Catalyst Control Center such that ansyswbu.exe gets run on the AMD graphics chip. The AMD graphics monitor confirms that Mechanical is running on the AMD graphics chip.

When I zoom in on the mesh to see fine details, the mesh disappears.
Sometimes when I'm looking a zoomed in result and toggle "Show Elements", they don't show unless I zoom out.

Intel and AMD graphics drivers are all up-to-date.

Anyone have a clue if this is an issue with Mechanical, the FirePro M5100, switchable graphics, etc?
_________________
Andrew C. Kelly, P.E.
Honeywell Sensing & Productivity Solutions
andrew.kelly@honeywell.com
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    XANSYS Forum Index -> XANSYS
All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

sleek template created by Andrew Charron